onsdag 14 januari 2009

Inredning.

Hittade lite inspiration på hemsidan Three Potato Four. För något år sedan läste jag en heminredningstidning där det visades en bild på en vägg. På väggen hade de hängt upp slumpartat valda bokstäver och siffror som de snubblat över genom livet. Jag vill så gärna göra likadant! 



Dessa hittade jag på sidan. Dock lever jag fortfarande på hoppet att jag också kan få hitta lite gamla och slitna bokstäver, inte behöva köpa helt nya. Då försvinner mycket av charmen tycker jag.

Sedan tycker jag faktiskt att mjölkflaskorna är så söta så man dör lite inombords.

hej. 
Linn Ekholm

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint, jag älskar bokstäver när det gäller inredning. Man kan göra så mkt fint med dem, så många kombinationer, och av så lite kan man ju göra riktigt tjusig konst!

Och mjölkflaskorna var det ju verkligen inget fel på, skulle inte göra ont att äga sådana, och jag skulle gärna ha tulpaner i mina :)

Har planer på att kanske läsa till certifierad inredare, skulle vara såå roligt att få uppmuntra mitt stora intresse för det på det sättet.

Har hittat en skola som jag tycker verkar bra, och som har fått fin kritik, vilket jag tycker är det bästa sättet att avgöra om ngt är bra eller ej..

http://www.inredningsskolan.se/inredningsskolan.htm

Har du hört ngt om denna utbildning? Jag tycker iaf att det var strålande att den var på distans, passar mig fint för tillfället :)

Make Me Up sa...

Tulpaner var precis vad jag tänkte på när jag såg flaskorna! Vad kul att vi tänkte likadant!

Jag har faktiskt inte hört något om utbildningen du nämnde, men att kolla upp dem noga, höra vad tidigare elever tycker och kanske kolla med högskoleverket eller liknande. Distansutbildningar tycker jag är riktigt bra! Det är så många som gärna vill studera, men inte kan flytta till andra orter av olika anledningar.

En klok människa sa till mig en gång att "livet kom emellan". Jag förstod inte riktigt vad hon menade då, men nu har jag förstått innebörden av orden. Livet kan komma emellan de drömmar man har och den situation man befinner sig i. Till exempel om man får barn, så kanske man inte kan flytta hur som helst.

Nåja, nu kände jag att jag svävade iväg lite, men hur som helst vill jag önska dig lycka till med utbildningen om du väljer att söka till den.
/Linn

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin