lördag 3 januari 2009

Lördag!

Vad betyder lördag? Jo, lördagsgodis så klart! i kväll ska det frossas med två olika sorters chips, de självklara ostkrokarna och cola. Underbart!




hej.
Linn Ekholm

ps. bilderna är lånade av coca-cola och olw.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mmmmmmmmuuummmms! Jag har ägnat lördagskvällen åt att laga mat, äta mat (med Andreas, Olle, Pappa och Cassie iofs, så det var ju trevligt) men sedan röja i köket, plocka in maten, fylla diskmaskinen, diska det som inte fick plats, vika och lägga in tre maskiner tvätt, hämta och hänga ytterligare en jävla maskin, samt vattna blommorna och julgranen. Och inte att förglömma; varit bitter. Och inte köpt nåt godis. Ska nog gå och sno en ur Cassies påse... Ja, jag är en dåig människa. Men oj vad gott det vore!
Puss

Make Me Up sa...

du är en sån husmor. Jag borde ha tvättat tre maskiner tvätt. Jag borde ha röjd köket, hallen, ja hela huset, jag borde ha vattnat blommorna. Förmodligen för två veckor sedan. Men, men. Ce la vie. Iblan dmår man bäst när man struntar i att huset är ett bombnedslag, blommorna dör och att tvätthögen snart blir ett levande monster som attackerar alla som går förbi.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin