tisdag 20 januari 2009

Dagens.

Här kommer dagens hår och smink. Håret har jag först tuperat för att få lite volym i det, dock tuperade jag inte håret längst fram mot hårfästet, för det la jag över som ett "lock" för att få en slät och fin yta. Sedan gjorde jag två flätor som sitter strax bakom vardera öra. Har man längre hår än mig räcker det med en fläta. Flätorna la jag över huvudet och fäste med två hårnålar på vardera sida. Taada! Världens enklaste vardagsfrisyr, men roligare än en hästsvans. Tid: ungefär 5 minuter.

Makeupen blev en enkel sådan. Allt smink kommer från I.D. förutom mascaran. Först la jag en conceiler som heter Well Rested runt ögonen. Den är riktigt ljus för att ta bort mörka skiftningar i huden. Sedan kommer foundation, här i nyansen Light.

Efter det mörkade jag ner ögonbrynen med en eyeliner (en torr eyeliner i burk) som heter Bark. Avslutade gjorde jag med rougen Rose som är riktigt rosa, för sådär "jag har varit ute i vinterkylan hela dagen"-look, samt massa mascara. Ja just det, läppglans också. Tid: circus 5 minuter.

Total tid framför spegeln idag blev alltså tio minuter.

hej.
Linn Ekholm

ps. visst ser man rolig ut när man fotar sig själv! Håhå, det är tur att man har lite självdistans! =0)

5 kommentarer:

Helena sa...

Vacker frisyr!

Linn Ekholm sa...

tack ska du ha! första gången jag testade den faktiskt. Hur enkelt som helst!

Therese sa...

Flätan är helt underbar! Jätte fin frisyr!

Linn Ekholm sa...

tack så mycket Therese! det är mycket enklare än man kan tro att få tll det =0)

woa sa...

Verkligen hur fin frisyr som helst! Ska jag utan tvekan testa nån dag om mitt hår vill sammarbeta!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin