måndag 26 januari 2009

Åh.


Om ni visste vilken fin dag jag har haft! Först finbesök av bästaste bästa Emma som fyller år idag. Vi bakade chokladmuffins, åt massa chokladmuffinssmet tills vi fick ont i magen. Drack massa kaffe. Hon fick två presenter. Dessutom hade hon med sig finaste A och gullungen C. Bättre folkafä får man leta efter!

Efter det skulle jag träna, men hann inte det så jag solade lite. Är egentligen lite skraj för solarier, men du har jag gåt från nyansen genomskinlig till nyansen knappt synbar. Framsteg med andra ord. 

Kvällen avslutades med bowling med arbetskamrater och Totte samt öl, dock inte för mig eftersom jag körde, god mat och många skratt!

Hoppas ni har haft en min måndag!

3 kommentarer:

Emma sa...

Mäh, din lilla slappis! Vaddå inte HANN träna!? Hann inte BÅDE träna OCH sola och priortierade då färg över form kanske vore lite mer korrekt uttryckt?! (Helt rätt där med färg över form förresten, jag hade gjort likadant!)

Plus att jag då blir extrasur över att du inte svarade på mitt sms!

Fast jag kan ju inte vara så arg så länge när jag haft en så bra dag idag förstås...

Nu måste jag sova, ska skjutsa Skrutt till dagis vid halv åtta...

Linn Ekholm sa...

nej, jag kom till friskis i tid, men parkeringen var smäckfull så jag var tvungen att cirkulera en stund för att hitta en plats. Efter det fick jag stå vid receptionen i typ 20 minuter för att förnya mitt kort och när jag var klar hade 20 minuter gått av passet. =0(

Men jag känner mig duktig för jag köpte ett guldkort så att jag kan träna med anders i gymmet så att jag inte kan skylla på att det inte finns några pass som jag hinner efter jobbet. Det är illa när man känner sig själv så väl att man kan konspirera mot sig själv! =0)

Ang sms, jag svarade till andreas istället, så det så. Ha en fin dag min pussgumma!

Emma sa...

Dumma knökade friskis! Men då fick du ju sola i lugn och ro iallafall, niiice! Då ber jag himskans mycket om ursäkt för mitt elaka och obefogade påhopp. Shame on me.

Haha, nääe, det är BRA när man kan konspirera mot sig själv! Nu till exempel ska jag konspirera ihop lite frukost. Kan du tänka dig att jag varit vaken sedan sju?!

Nu började jag skriva mer här, men det blev så mycket så det fick bo i ett mail istället. Puss på dig hur som helst. Jag älskar dig alltid. Skitmassor!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin