tisdag 20 januari 2009

Breakfast day!

Wii! I morgon är både jag ock Sambo lediga, enda lediga dagen tillsammans på hela veckan. Och vad betyder det? Jo Breakfast Day! Det innebär långfrukost med allt, ja allt, som man någonsin kan drömma om att ha på frukostbordet! 

Det är så vardagslyxigt att jag blir alldeles pirrig i magen av längtan och förväntan. Töntigt, kanske ni tänker nu, men det är en underbart mysig tradition jag och Sambo har. Något vi delar tillsammans. En stund då bara jag och han umgås.

Vilka traditioner har du och din parter/vänner/familj?

hej.
Linn Ekholm

6 kommentarer:

Fridas favoriter sa...

Vad mysigt, jag är väldigt svag för vardagslyx själv :) En riktig rejäl frukost med en massa gott och dagens tidning är svår att slå, hoppas ni får det riktigt mysigt imorgon!

Det är förresten första gången jag tittar in här, I like :) Kram

mia sa...

Jag är då en tidsoptimism så ibland får jag skippa frulle men hinner jag med så äter jag gärna! Frukost är det bästa på hela dan'. Idag blev det smoothie och äggröra. Mums!

Kram Mia

Helena sa...

Långfrukost...finns det något bättre? Jag och min bästa vän har en lördagstradition som innebär 2 timmars morgonträning med efterföljande "minispa" på gymmet och sedan lunch på stan - så mysigt!
Ha en skön ledig dag...

Linn Ekholm sa...

Fridas Favoriter: Kul att du har hittat hit =0) Ja, vardagslyx är nog det jag är mest svag för här i livet. Och skor. Och söta klänningar. Och smink. Men kanske mest vardagslyx. I form av mat. Massa god mat. Däremot kan jag inte laga mat. Jag är helt kass! Tur att Sambo är en hejjare i köket =0)

Mia: Smoothie och äggröra? Gud va gott! Äggröra är svårslaget!

Helena: Vilken mysig lördagstradition! Det låter verkligen helt underbart! =0) Skulle önska att jag också hade det motivationen just nu... =0)

Miss Agda sa...

Japp, långfrulle är verkligen rikttig vardagslyx!!! För mig blir det alltid take away macka på vardagar att äta framför datorn på jobbet, men på helgerna äter vi ofta frukost ute o då blir det mycket mat och den ska avnjutas i lugn o ro!

Linn Ekholm sa...

take away macka kan ju också kännas riktigt vardagslyxig, med massa olika pålägg som man inte brukar ha hemma. Mums. Utefrukost är ju hur lyxigt som helst! Super gott plus att man slipper plocka undan efter sig =0)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin