tisdag 27 januari 2009

hej å hå!


Nu ska ni veta att det ilas runt i toppfart i det ekholmska hemmet! Jag och Sambo packar, vattnar blommor, stressar och irrar runt som två orkaner! Det ska bli så skönt med sol och värme! Det enda som är lite synd är att jag inte hinner träffa engelska A1 som är hos Emma och A2 på besök nu när vi är borta. (Unfortunately I wont have time to meet A1 who is visiting Emma and A2 this week. A1, I´m sorry! Next time!)

Nåja, nu ska jag rusa vidare! Dessutom rusar jag i mina utan tvekan högsta klackar någonsin! Mina nya från Have2Have kom nämligen idag! Wii!

Just det, under veckan so vi är borta blir det nog lite tunt med uppdateringar. Har inte gjort något tidsinställt, vi får se om jag hittar en dator med internet där nere. 

Puss på er!

4 kommentarer:

Emma sa...

Have fuuuun and enjoy the holiday. Jag kan blogga åt dig så länge, och hitta på massa roliga saker du gör i Egypten!

Byström sa...

men hallå varför är ja a2 för? ja är så grymt mye mer än 2!!!

nu blev ja ledsen!

Linn Ekholm sa...

emma det vore dunderkul om du skulle blogga åt mig!

byström, siffrorna är en efterkonstruktion då jag insåg att ni båda heter a. precis när jag tryckte publicera insåg jag mitt misstag, men då var det för sent. Du är ju alltid min a1 vettu, färutom sambo då möjligtvis... varför måste ni heta a allihopa för??

älskar er! pöööösss!

Emma sa...

Ha ha ha, the curse of the A. Värsta boktiteln. Vi får skriva en avhandling.

Jag kan lätt hålla igång din blogg i en vecka, bara att lassa över passwords så styr jag upp det. Fast jag har inte nån piffig kamera förstås, bara min gamla lilla pentax och möbajlen. Ska fan rita bilder i Paint i så fall... =D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin