onsdag 10 december 2008

Pyssel.

Jag älskar att pyssla! Idag har det pysslats i massor vill jag lova! Men eftersom det råkar vara julklappar som pysslats ihop så kan jag inte visa bilderna på dem än. Det får bli efter julafton. Jag har också shoppat de sista julklapparna. Till några små prinsessor i familjen.

Nu sitter jag och dricker glögg och mår finfint. Hela kvällen ska spenderas i soffan, med massa glögg, thé och dator. Jag ska kolla in alla era bloggar, för de är hemskt fina tycker jag.

hej.
Linn Ekholm

ps. jag hann köpa lite smått till mig själv idag också. Ett rött läppstift, ögonskugga och en väldans fin bonbonjär. En likadan som din, Emma, fast i rökfärg. Din är finare. Plus att min kostade 99:- inte 49:-. Din räv.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, jag har köpt tre, jag. Fast inte till mig då... en till mig och en varsin till mostrarna. Jag kan titta om de finns kvar i vekan och köpa en till dig också om du vill, fast jag tyckte att den såg ut att stå jättefint där på bilden, den gråa. Men som sagt, kan se om det finns en "amber" till dig i Skövde i veckan. Puss!

Make Me Up sa...

jaa! en amber vill ja ha! =0D



pyssss!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin