onsdag 17 december 2008

En sak till..

En sak till orkar jag med idag. Jag vill tacka Sambo för att han är en helt underbar människa som har världens största tålamod med mig när jag är sjuk och beter mig som en trulig fyraåring.

Han påminner mig om att jag måste äta, då lägger jag mig och sover istället. Då lagar han mat åt mig och placerar tallriken framför mig.

Han påminner mig om att jag måste dricka vatten, då vänder jag på mig i soffan och mumlar något om att jag inte orkar. Då hämtar han vatten och en hemmapressad juice.

Jag gräver ner mig som ett surkart under filten för att jag inte hittar en värktablett. Då letar han fram det.

I all min oälsklighet tar han hand om mig, stryker mig lätt över kinden och säger att jag är fin och att han älskar mig.

Jag älskar dig A, mer än vad jag i min vildaste fantasi skulle kunna hitta ord för. Du är Lycka. Tack för att du finns och står ut med mig.

2 kommentarer:

Emma sa...

<3 Wii! Tur att han skämmer bort dig så =)
Nu har jag klarat av min examination i Matlab. Who knew att jag skulle bemästra (nåja) ett dumt gammalt (nåja) dataprogram som fixar krångliga (och enkla) matematiska beräkningar åt en, om man vet hur man ber det snällt (det vet jag nu. Lite iallafall). Puss!

Linn Ekholm sa...

grattis graaaaatttis! Det är fina fisken vad snälla dataprogram kan vara om man vet att de egentligen bara vill ha lite kärlek, förståelse och choklad. (det kanske stämmer mer på mig än på programmet.....)


puss!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin