onsdag 31 december 2008

Önskeoutfit.

Såhär skulle jag vilja se ut i kväll. En retroinspirerad klänning skulle sitta som handen i handsken på mig på årets sista dag, det känner jag på mig. Visst är den underbar? Den kommer från Bettie Page Clothing. Tyvärr finns den inte i min garderob.
På huvidet skulle jag vilja ha detta fina diadem med fjädrar på. Kommer från Fred Flare och finns i följande två färger. 

Sist, men absolut inte mins skulle jag vilja ha dessa skor från Minna Parikka på fötterna. De är så fina att det gör lite ont i min själ. Just nu har Dolly Dagger rea på dem. Vill så gärna köpa dem!

Hoppas Ni får en fin kväll med flärd och lyckliga slut. En trevlig start på nya året vill jag självklart också önska er. Nya året skall jag och Sambo fira in i all stillsamhet hemma i vårt kråkslott. Så har vi firat tre år i rad nu och det har utan tvekan varit de bästa nyårsaftnarna. God mat med tillhörande gott rött vin. Jag dricker hellre ett riktigt gott glas rött än en hel flaska halvbra. Detta fick ni veta som en bonus, men mest riktades den informationen till min mamma, så att hon kan vara lugn.

Gott Nytt År!
/Linn Ekholm

3 kommentarer:

Emma sa...

Men om du köper Selvarossa så får du en hel flaska jättegott vin till priset av ett glas dåligt. Typ. Kanske inte riktigt då, men det är lätt det bästa rödvinet för så lite pengar! Vilka fula diadem förresten. Jag vill inte ha det bruna. =D Puss!

Linn Ekholm sa...

hihi, visst är det det fulaste du sett? Amarone är mitt favvisvin btw, men det är inte så billigt som ditt alternativo. Det borde vi göra en grundlig marknadsundersökning på, du och jag, om det möter mina önskemål på ett vin. Sådant kan man inte avgöra på endast ett glas, inte ens bara på en flaska tror jag visst =0)

Emma sa...

JAAAAA!! Marknadsundersökning!!!! Wiiiiii!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin