tisdag 30 december 2008

Klappar.

Här kommer några bilder på två klappar min bästa vän fick av mig. Jag pysslade ihop dem efter att jag fått lite inspiration av UnderbaraClara. Bästisen blev glad, trots att jag glömde att slå in presenterna.


Den ena innehåller tepåsar där jag klippt ut egna hjärtan och klistrat på som etiketter. Den andra fylldes med nonstop. 

Gav ni bort något hemmapysslat i år?

hej.
Linn Ekholmv

5 kommentarer:

Emma sa...

Jaaa! Bästisen blev MYCKET glad! =) Och de var ju faktiskt inslagna flera varv i sånt där roligt vitt prasselpapper ju! Nu pryder de spisfläkts/kryddhyllan i Herrgårdsköket, och det ser inte alls tråkigt ut! Passar som handsken!
För övrigt har jag äntligen lyckats köpa/stjäla/låna ihop alla tillbehör som behövs, inklusive strykjärn och strykbräda, så idag åker äntligen gardinerna upp! =D Yeeeyyyyyy!

Emma sa...

Just det förresten, angående din fråga så har jag gett bort mycket söta brunpappersstrutar med lite pyssliga dekorationer på och mycket pyssliga hemgjorda julgodisar i till en massa folk i jul. Närmare bestämt sju stycken tror jag. Och så några i en Amber också, men det vet du nog redan! =)

Emma sa...

Och jag är så glaaaad att du har bloggat lite igen nu! =) Det kanske, men bara kanske, märks på min kommentarsfrenesi här! Du är lite som knark, du. Fast på ett bra sätt. Puss

Linn Ekholm sa...

jag lovar att jag ska ta på mig rollen som heroin lite mer entusiastiskt de närmsta dagarna! Hihi, vet du vad? Om jag vore en "exotisk dansare" kanske mitt stagename borde vara extazy =0)

puusss!

Linn Ekholm sa...

Lingonfudge is da shit, btw.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin