lördag 4 oktober 2008

Rosa Månad!

Visst är det underbart att Oktober fått en ny färg? Inte mera grått, regn och rusk. Nu är det rosa som gäller!

Oktober är ju som säkert de flesta uppfattat vid detta laget, månaden för Bröstcancerfonden. På Rosa Bandets Hemsida kan man läsa om hur man kan stödja kampen mot bröstcancer. Förutom det uppenbara, att skänka pengar kan man, och bör man köpa rosa bandet och bära det. 

Tradera hjälper också till. Mellan 13-27 oktober kan man nämligen ropa in auktioner från kända personer och kända varumärken, samtidigt som man då stödjer rosa bandet.

Många varumärken stödjer denna kampanj. Ett är Kellogg´s, så äter man flingor till frukost tycker jag att man i oktober ska äta rosa flingor. Ett annat företag som är med och fajtas är BaByliss. De har rosa hårfönar, plattänger, locktänger och epilatorer. Förmodligen mycket annat också.

Ni missar väl inte heller att lördagen den 25 är en extra rosa dag? Då arrangeras rosa lördag på jättemånga köpcenter runt om i Sverige. Ni går väl dit då och shoppar lite?

Så vad säger ni? Ska vi inte göra Oktober 2008 till den mest framgångsrika rosa bandet månaden någonsin? JAAA! Klicka här så ser ni vad mycket som är rosamärkt i oktober! Är det inte underbart att så många företag går med i kampen?

Med Rosa Hälsningar
Linn Ekholm

*******************************************************
October is the official breast cancer awarness month. Buy pink and wear pink in october. We all need to pitch in if we want to win this battle!


1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Besök gärna vår blogg där vi bloggar om och samlar in pengar till Rosa Bandet till minne av Carolinas mamma som gick bort i bröstcancer för tre år sedan.

www.metrobloggen.se/rosabandetbloggen

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin