söndag 24 maj 2009

Överranskningarnas helg!

När jag var ute på min cykeltur tidigare idag ringde min mamma. 

-vill du komma hit på middag?
- eh, jag vet inte. Varför då? Vi skulle ju inte fira J idag? (J är då alltså min bror som fyller år idag).
- Nej, det ska vi inte, men det blir som en överraskningsmiddag för honom. Ingen vet att du kommer i så fall...

Jag kan ju nästan inte motstå överraskningar, så jag vände styret hemåt, bytte kläder och åkte tolv mil enkel väg för att äta middag. Det var lätt värt varenda mil bara för att se syskonbarnens miner när jag kom in i köket. Helt underbart!

Hoppas ni också haft en skön söndag!
/Linn Ekholm

2 kommentarer:

Emma sa...

Jag glömde ju att smsa till Jonas såklart :'-( Trots att du påminde mig och allt... Jag skickade ett förlåt-sms förut idag dock, I hope he loves me anyway.

Känner mig helt vanvettigt omotiverad till ALLTING just nu. Har deadline på en labrapport imorgon (typ sex-sju sidor sådär) som jag inte ens har börjat på, och nu ska jag laga mat för jag håller på att svälta ihjäl. På måndag har jag fysiktenta som jag inte öppnat boken till. På torsdag har jag Energitekniktenta som jag inte heller öppnat boken till, och ändå gör jag inte ett jäkla skit.

Det värsta av allt är att jag måste klara minst en kurs till om jag inte ska få återkrav från CSN, och ändå gör jag ingenting.
Inte ens femtontusen kronor (som är ungefär vad återkravet kommer att bli) kan motivera mig. Jag är fan inte omotiverad, jag är utbränd.

Blä.

Linn Ekholm sa...

åh, gummsich, jag tror vi behöver lite quality time! tror du inte det??

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin