måndag 9 mars 2009

En god start.

Jag vill tipsa och uppmana er om att byta startsida på ert internet. Jag har för ett tag sedan bytt startsida till godstart.se. Det kostar inte någonting alls och så samlar man in pengar till välgörenhet bara genom att klicka på länkarna, som man själv väljer. Till exempel facebook, din bank, aftonbladet etc etc. Busenkelt, gratis och varje gång man använde rinternet gör man en god gärning. Kan det bli enklare att hjälpa andra? Skulle inte tro det!

hej.
Linn

3 kommentarer:

Anonym sa...

Välgörenhet är prutt!

Ju mer välgörenhet - ju mindre välfärd.

Se på USA.

Emma sa...

APSE kan ta sin gamla färgpalett (som garanterat bara innehåller färgerna svart och vitt) och sin pensel och använda dem på något kreativt sätt =)

Jag var på Ki Box igår. Jag har ont idag. Överallt och ingenstans men mest i armarna. Och igår var jag som ett utsketet russin efetr träningen. Bälgade lätt i mig en liter vatten under passet! Men jeeez vad roligt det var! =D

Miss you sweets! Puss!

Linn Ekholm sa...

håller inte alls med om att mer välgörenhet ger mindre välfärd. Tycker det var ett fantastiskt egotänkande. På vilket sätt är det välgörenhetens fel att usa har en krasslig ekonomi? Vänligen utveckla.

Emma, jag vill också testa kibox men jag har ingen att gå med, vill inte gå ensam för visst tränar man i par? Jag har fastnat i gym-träsket jag. Pöss på dig!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin