torsdag 23 april 2009

Gräsänka.

Hej på Er.

Nu i eftermiddags blev jag gräsänka. Sambo är i Göteborg tills på söndag för att jobba. Man märker hur tyst det är när man är själv i ett stort hus. När han åkte gjorde jag slag i saken (säger man verkligen så?) och tog tag i städningen av sovrummet. Verkligen på tiden. 

Så jag bekantade mig med herr Dammsugare och drog i gång. Till och med sängen fick sig en omgång, alla madrasser togs bort och dammsögs. Huvaligen, det borde man göra oftare. Sedan kom hans kusin Dammtrasan på ett långt besök. Varenda vrå av sovrummet ville hon hälsa på. Till sist blev det ett helt släktkalas för fru Skurhink tittade förbi med sin hund. För er som undrar har hon en mopps. (Där fick jag till det va?)

Nu ska bara golvet få torka, sen ska det på med rena sängkläder. Finns det något skönare än att lägga sig på kvällen med rena sängkläder och att det luktar rent?

Dessutom hann jag och Sambo med en tur till Ikea innan han for. Vi köpte en fåtölj. Närmare bestämt den här. Den har jag längtat efter länge. Den är så fin! Den bor numer i vårt gästrum, som för övrigt inte är gästrum längre utan en läshörna till damen i huset.

Vi köpte även en fotpall, för inte kan man sitta och läsa i en fåtölj och läsa utan en pall att slänga upp fötterna på? Nix, det går inte för sig. När vi ändå var i farten införskaffades även en lampa så man ser att läsa. 

Nu ska fröken Ekholm fundera ut lite mat. Pizza kanske?

tjipp,
Linn Ekholm.

ps. bilderna har jag lånat från ikea. se.

2 kommentarer:

Emma sa...

Men hallå. När man ska flytta är det meningen att man ska göra sig AV med saker, inte köpa PÅ sig dem. DÅ blir det nämligen MINDRE att bära för flyttkarlarna istället för mer. Då blir flyttkarlarna glada istället för arga, och DET, min vän, är definitivt något eftersträvansvärt. Glada flyttkarlar är generellt en mycket bra investering. Speciellt om man är rädd om sina saker och har mycket grejer.

Hm. Det blev nog nåt litet fel i den här ekvationen nu Linn.

Linn Ekholm sa...

Ja, men jag har ju slängt ut tre madrasser samt massa MASSA skräp. Mer ska dessutom bort. Så balansen kanske är rubbad, men det är minussidan som vinner mark i "saker Linn äger"-balansgången. Så det så.

Flyttkarlar har jag ju dessutom flera i närmsta familjen, de är mycket pålitliga och klagar väldans sällan. De vet att de i så fall klagar för döva öron. Nämligen mina "lyssna på klagomål"-öron som alltid varit döva. Jag föddes sån =0)

pöss!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin